Praktisk information

Hos Florence får du personlig guidning, stöd och vägledning i psykosyntesens anda. Hon är dip­lomerad psykosyntesterapeut från PsykosyntesAkademins 4-åriga psykosyntes­utbildning och medlem i yrkesorganisationerna Psykosyntesföreningen samt Psykosyntesförbundet. Florence har även utbildning i systemteori samt en 1-årig utbildning i KBT och använder sig av dessa verktyg när det passar, t ex "hemarbete" på egen hand mellan träffarna.

Varje tillfälle är 50 min. För dig som är privatperson är kostnaden 800:- per gång. För företag är priset 1.150:- per tillfälle utom för fåmansföretagare där priset är 900:-, båda exkl moms. Första tillfället är gratis för nya klienter utan tidigare kontakt.

När du kommer första gången ses vi för ett första praktiskt möte där vi går igenom hur det går till och lär känna varandra. Du får en chans att känna efter hur det känns och ställa de frågor du kanske har. Det är mycket viktigt att det känns rätt och en bra idé kan vara att prova fler terapeuter innan du bestämmer dig för vem du vill gå hos.

Vi finns centralt vid Stora gatan i Västerås eller på Rimbogatan 8, 1 tr vid Humlegården nära Stureplan i Stockholm.

Kontakta gärna Florence på 0708-34 02 69 eller e-post florence@eminent.se om du har frågor eller funderingar.

Varmt välkommen att höra av dig!
 

Florence, samtalsterapeut