Florence

Florence har arbetat med klienter sedan 2003 och har sin grund i psykosyntesen. Hon har även utbildning inom bland annat systemiska konstellationer och KBT.

Psykosyntes är en psykologi som inte gräver för grävandets skull men som heller inte väjer för det som är allvarligt och svårt. En del frågor är mycket stora och kanske inte kan besvaras i all enkelhet. TIll Florence kan du komma med vetskap om att du kan prata om det som du vill prata om. Här finns inga "konstigheter" utan du är välkommen med de frågor du har.

De flesta av oss vill ha ett lyckligt liv och önskar att det ska kännas bra. Med hjälp av samtal kan du komma närmare de insikter som behövs för att bättre kunna närma dig det du värderar i livet. Det är genom att söka svaren som vi kan utvecklas, inte genom att fortsätta leva olyckliga.

Om du läst så här långt kanske du redan är en bit på väg?

Det är mycket viktigt att kontakten känns bra med den som man ska delge sina funderingar och därför är alltid första träffen kostnadsfri.

Du hittar mer information om psykosyntes under rubriken länkar här till vänster.

Florence har en bred erfarenhet från många olika branscher och områden. Med grund i P-linjen har hon arbetat som konsult inom HR och som IT-konsult med specialitet inom slutanvändarprodukter. Hon grundade Eminent i mitten av 90-talet och har sedan 2000-talet fokuserat på arbete som konsult samtidigt med personlig utveckling och terapi.

Florence Tullberg Linder

Florence Tulllberg Linder, tidigare Florence Nilsson men även kallad Catherine och "Tina"
 


Florens Linder
Florens Nilsson
Florens Tullberg
Catherine Nilsson