Våra tjänster

Eminent Consulting AB har alltid sett konsultverksamheten som en kombination av teknik, affärsnytta och förmågan att implementera den. Ett lyckat projekt är beroende av förmågan att möta människor, hantera relationer och teknisk funktionalitet. För en optimal lösning krävs utöver grundläggande god strategi, bra underlag och leveransfokus, även god människokännedom.

I vår värdegrund ingår en grundläggande respekt i bemötandet och tilltron att alla vill göra bra ifrån sig bara de får rätt förutsättningar. Alla vill känna sig duktiga, värdefulla och få uppskattning.

För oss är intresset för människor och hur vi interagerar genomgående. Vår utgångspunkt är att ingenting blir framgångsrikt utan att människor bidrar. Om det så bara handlar om att bidra till sin egen vardag och därmed ett rikare liv.

Med den utgångspunkten och genom att vara lyhörda skapas ett kvalitativt och hållbart resultat.
 

Psykosocial friskvård, chefs- och samtalsstöd

Vi hjälper företag att få harmoniska och balanserade medarbetare genom stödjande samtal och personlig utveckling.

Sjukdom, utbrändhet och stressproblem är besvärliga områden. Det är ofta en mycket god investering att förebygga där det är möjligt.

Läs mer om respektive tjänst till vänster!

 

Vad är det som gör att det fungerar så bra?

Vi tror att det beror på att vi ser varje människas potential och har förmågan att hitta de verktyg som fungerar. Vi lyfter helt enkelt andra så att de presterar bättre.

Att med positiv och drivande energi bidra till framgång utan att för den skull bli glättig, falsk eller förminska svårigheter.